EEN UNIEK BEDRIJFSEVENT MET OBJET PORTRAIT

EEN DUIDELIJKE PROFILERING
Een juiste en sterke identiteit is voor elke bedrijf de motor voor een sterker imago, meer winst en werknemersbinding. De identiteit en waarden van je bedrijf kan je echt tastbaar maken, schakel Roel Vandebeek met zijn OBJET PORTRAIT in.

EEN STEVIG STREEPJE VOOR IN DE WAR FOR TALENT
Sollicitanten, die zich herkennen in de identiteit van een bedrijf worden toekomstige trouwe werknemers, die zich, gedreven door de waarden-match eerder als ‘ondernemer’ zullen gedragen dan als ‘werknemer’.

BETERE RESULTATEN
Bedrijven die zich een juiste en duidelijk identiteit aanmeten, maken niet alleen het verschil voor hun klanten, leveranciers en medewerkers, maar ook in de cijfers blijkt dat deze bedrijven sneller groeien, meer marge draaien en aantrekkelijker zijn.

OBJET PORTRAIT
Roel Vandebeek ontwikkelde een totaal nieuw concept: OBJET PORTRAIT. Hij gebruikte de kracht van vormgeving om de identiteit van 9 bekende inspiratoren te vertalen in 18 concrete objecten. Hij wist hun persoonlijkheid en waarden zichtbaar en tastbaar te maken in zowel artistieke ‘installaties’ als in echte ‘gebruiksvoorwerpen’.Het was voor de 9 inspiratoren één voor één een onverwacht traject, waarin ze zowel inspiratie gaven als geïnspireerd werden. Het werd een boeiende zoektocht naar hun identiteit en hoe die concreet vertaald kon worden.

 

MEER INFO & BOEKINGEN
koen@itsaroel.com

THOR CENTRAL = BASECAMP FOR OBJET PORTRAIT
depot des arts
DE EXPO OBJET PORTRAIT is een initiatief van ontwerper Roel Vandebeek. Hij ontwierp 18 unieke objecten voor 9 bekende Vlaamse inspiratoren.