EEN UNIEK BEDRIJFSEVENT MET OBJET PORTRAIT

EEN DUIDELIJKE PROFILERING
Een juiste en sterke identiteit is voor elke bedrijf de motor voor een sterker imago, meer winst en werknemersbinding. De identiteit en waarden van je bedrijf kan je echt tastbaar maken, schakel Roel Vandebeek met zijn OBJET PORTRAIT in.

EEN STEVIG STREEPJE VOOR IN DE WAR FOR TALENT
Sollicitanten, die zich herkennen in de identiteit van een bedrijf worden toekomstige trouwe werknemers, die zich, gedreven door de waarden-match eerder als ‘ondernemer’ zullen gedragen dan als ‘werknemer’.

BETERE RESULTATEN
Bedrijven die zich een juiste en duidelijk identiteit aanmeten, maken niet alleen het verschil voor hun klanten, leveranciers en medewerkers, maar ook in de cijfers blijkt dat deze bedrijven sneller groeien, meer marge draaien en aantrekkelijker zijn.

BASECAMP THOR CENTRAL
Roel Vandebeek ontwikkelde een totaal nieuw concept: OBJET PORTRAIT. Hij gebruikte de kracht van vormgeving om de identiteit van 9 bekende inspiratoren te vertalen in 18 concrete objecten. Hij wist hun persoonlijkheid en waarden zichtbaar en tastbaar te maken in zowel artistieke ‘installaties’ als in echte ‘gebruiksvoorwerpen’.Het was voor de 9 inspiratoren één voor één een onverwacht traject, waarin ze zowel inspiratie gaven als geïnspireerd werden. Het werd een boeiende zoektocht naar hun identiteit en hoe die concreet vertaald kon worden.

Vanaf 15 september tot eind oktober 2017 vindt de expo OBJET PORTRAIT rond het project van Roel Vandebeek plaats. Het ideale decor voor ons Basecamp is THOR CENTRAL, hier zal een waaier aan hospitality-events en lezingen plaats vinden. Hier kunnen bedrijven en organisaties inspiratie vinden omtrent identiteit, creativiteit en op zoek gaan naar de vertaalslag van hun waarden in objecten, business en beleving.

MAATWERK EVENT
Ook inspiratie krijgen voor uw bedrijf? We bieden een maatwerk aan voor een inspirerend bedrijfsevent. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:
– VIP-rondleidingen op de expo door Roel Vandebeek
– Lezing Roel Vandebeek ‘De Kracht van Vormgeving’
– Lezing Lut Wyers (Identify.me) ‘Identiteit als motor voor uw bedrijf’
– Lezing Frank Jaspers (Architectuur Depot) ‘De identiteit van THOR CENTRAL’
– Lezing door een Inspirator naar keuze
– …

Dit alles is naar hartelust te combineren met een receptie, een ontbijt, lunch of diner in het prachtige kader van Thor Central.
Wij werken graag samen uw formule op maat uit.

KLIK HIER VOOR EEN PRIJSVOORBEELD

MEER INFO & BOEKINGEN
koen@itsaroel.com

THOR CENTRAL = BASECAMP FOR OBJET PORTRAIT
depot des arts
DE EXPO OBJET PORTRAIT is een initiatief van ontwerper Roel Vandebeek. Hij ontwierp 18 unieke objecten voor 9 bekende Vlaamse inspiratoren.